Auto belettering kan milieuvriendelijk gebeuren met Eco Wrap

Het is tegenwoordig mogelijk om uw vervoersmiddel op een duurzame manier te beletteren met Eco Wrap. Hiermee wordt ingespeeld op de wensen van de klant die duurzaamheid belangrijk vindt. Daarnaast willen veel organisaties hun milieuafdruk verkleinen om zo mee te helpen aan een betere wereld. De autobranche is voorloper op het gebied van milieu, zo zijn er nieuwe technieken ontwikkeld waardoor men op elektriciteit kan rijden terwijl het betaalbaar blijft. Om het wagenpark te voorzien van belettering is er nu de Eco Wrap.

De reden om Eco Wrap te gebruiken

Er zijn vele manieren om een wagenpark van belettering te voorzien. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van stickers en magneten. Sinds kort is er een nieuwe manier van car wrapping op de markt die vele voordelen kent. Eco Wrap maakt doormiddel van 3M Envision een duurzame carwrap op de auto. Het is een combinatie van pvc-vrije folie bedrukt met milieuvriendelijke latex inkten. De car wrapping blijft voor een lange periode zitten doordat het geen last heeft van extreme en wisselende weersomstandigheden.

3M Envision: een nieuwe manier van beletteren met wrapfolie

Car wrapping is de nieuwe manier om uw wagenpark bedrukking op een ecologische manier te verwezenlijken. 3M Envision is de benaming voor een non-pvc wrapfolie die zeer milieuvriendelijk is mede dankzij de inkt die gebruikt wordt. De carwrap kan uiteenlopende vormen aannemen waardoor deze geschikt is voor diverse vervoersmiddelen als een auto, kleine bestelwagen, grote bestelwagen, bakwagen en vrachtwagen. Om de duurzaamheid te vergroten wordt de wrapfolie met latex inkten te bedrukt, zodat de lijmlaag niet wordt aangetast. De carwrapping van 3M Envision heeft de volgende eigenschappen: pvc-vrij, gebruikt 60 procent minder oplosmiddelen, is gedeeltelijk vervaardigd uit bio-based materialen en gebruikt ecologisch verantwoorde latex inkten.

 

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.