AlpaTech kluizen kan je online kopen

Bent u opzoek naar een betrouwbare kluis/brandkast met een juiste prijs-kwaliteit verhouding? Dan bent u bij AlpaTech met haar grote assortiment aan diverse kluizen aan het juiste adres. Onze kluizen zijn voorzien van bepaalde certificaten om de kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen. Er zijn diverse modellen beschikbaar, zodat de kans groot is dat u een kluis vindt die het beste bij uw situatie past.

Kluizen Prijzen:
U kunt kluizen verkrijgen in een prijscategorie lopend vanaf €127 tot aan grote kluizen van de beste kwaliteit van €1900. Er zijn diverse modellen waaruit u kunt kiezen, zo is er de bekende “Cash Box”; een simpel populair model dat in vele huizen en vooral in hotels wordt gebruikt. Ook kunt u kiezen voor een “Wall-“ of “Floorsafe”. Zoals de naam al weggeeft zijn dit kluizen die u in de muur of in de vloer kunt plaatsen om eigendommen van hoge waarde op te kunnen bergen. Daarnaast zit ook de “Furniture Safe” in het assortiment. Een Furniture safe kunt u vaak eenvoudig in uw meubels inbouwen, zodat de kluis niet gemakkelijk gevonden kan worden door indringers. Daarnaast zit ook de “Safety Deposit Box” in het assortiment. Dit klassieke model vindt u vaak in bijvoorbeeld banken of postkantoren, maar bij AlpaTech kunt u ook een enkel exemplaar kopen. Ten slotte zijn er kluizen beschikbaar die op maat gemaakt zijn voor de opberging van specifieke eigendommen als wapens, computers, dossiers en sleutels.

Specifiekere informatie over de diverse modellen kunt u vinden op http://www.alpatech.net/brandkasten en bij de productomschrijvingen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.