Zakelijke telefoon

Ik ben voor mijn werk veel onderweg, meestal met de trein maar soms met de auto. Ik gebruik altijd een telefoon om mijn internet zaken te regelen en mijn emails te ontvangen en te versturen. Ik heb deze telefoon al enige tijd en hij word wat trager en er zijn minder updates beschikbaar voor dit model. Omdat het heel belangrijk is voor mij om een goede telefoon te hebben ben ik op zoek gegaan naar een nieuw model.

Ik kwam uit bij castle telecom waar ik bij mijn vodafone abonnement en bij een t-mobile abonnement alles helemaal zelf kan samenstellen. Dit vind ik ideaal omdat ik dan zelf kan kiezen hoeveel internet ik nodig heb, wat heel veel is in verhouding met de weinige bel minuten en de kleine sms bundel.

Ook hebben ze hier de nieuwste modellen zodat ik mij de komende tijd geen zorgen hoef te maken over het achterlopen op updates etc.. Ik ben gaan vergelijken wat voor mij de beste telefoon was en welk abonnement daarbij goed past. Ik kwam uit op een nieuw model smartphone met een wat goedkoper abonnement. Als ik op andere sites mijn nieuwe telefoon had besteld had ik er meteen een dikke sms en bel bundel bij moeten nemen en dat hoeft nu gelukkig niet.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.