Wonend in de natuur

Sinds kort woon ik in een enorm landhuis, waarbij ik een aantal hectare heb gekocht. Echter hoorde ik elke nacht dieren rondom het huis, maar ik kon maar niet waarnemen over welke dieren het nou ging. Om deze reden besloot ik om een ecologisch onderzoek te doen op mijn grond door een specialist, die mij precies kon vertellen welke dieren op mijn grond woonden. Op deze manier wist ik precies met welke dieren ik te maken had, en kreeg ik duidelijkheid voor mijzelf.

Uit de grote stad

Zelf kom ik uit de grote stad, en heb ik nooit op het platteland gewoond. Het was voor mij dan ook allemaal nieuw, maar zeer leuk om een hele andere omgeving te wonen. Het was voor mij dan ook de wens om een huis te kopen, waarbij ik een aantal hectare voor mijzelf had. Op deze manier kon ik de natuur ontdekken, iets wat ik nooit eerder gedaan heb. Voor mij bleef het altijd bij het bekijken van plaatjes op het internet, maar nu heb ik de flora en fauna rondom mijn huis.

Bovendien heeft de specialist mij ook ecologisch advies meegegeven, omdat ik natuurlijk niet al te bekend ben met alles wat met natuur te maken heeft. Voor mij is dit dan ook een ware tocht, op zoek naar de flora en fauna!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Wetenschap. Bookmark de permalink.