Wilt u het even faxen? Wat is dat? Haha

Dit wordt een beetje complex verhaal maar leuk dat je de moeite neemt om het even te lezen. Als klein bedrijf hebben wij meerdere bankrekeningen, zo lijken we toch een beetje groot. Op één van de bankrekeningen konden wij vorige week niet meer inloggen, we zijn niet zo groot dat op alle rekeningen geld staat dus zo vaak loggen we ook weer niet in. Gebeld met een zeer vriendelijke dame van de bank en verteld dat we niet meer konden inloggen. Volgens haar geen probleem, ze kon tussen 5 en 10 werkdagen nieuwe inlogcodes naar ons bedrijfsadres sturen. Ik vertelde haar dat ze het beter naar ons nieuwe adres kon sturen omdat wij verhuisd waren. Dat was wel een probleem, want dan moesten we ook bij de KVK op dat adres ingeschreven zijn. Dat waren we nog niet en ik vroeg haar of ze het anders kon oplossen. Ze zou mij een fax sturen met een apart formulier wat ik even moest tekenen en naar haar terug faxen.  Oeps, probleempje, na de tweede wereldoorlog hadden wij de Fax, gelijk met de Telex buiten de deur gezet.  Ik vroeg haar of ze dat formulier even kon mailen. Ik zou het dan ondertekenen, scannen en terugmailen. Dat moest ze even overleggen. Na een paar minuten was ze weer aan de lijn. Ze bood haar excuses aan maar ze kon het formulier alleen maar faxen. Helaas was dat de enige oplossing. Ik stelde voor dat ik even langs zou komen en op kantoor het formulier kon tekenen. Helaas, ook dat kon niet meer bij deze bank. Heeft u nog een andere oplossing, vroeg ik haar. Gelukkig, die had ze ook. Ik kon via Post.nl een formulier downloaden en via dat formulier aanvragen mijn post door te sturen naar het nieuwe adres. Zij kon dan de nieuwe inlogcodes naar het oude adres sturen, Post.nl zou dat dan afvangen en zo kwam het toch nog goed. Na kort overleg met mijn Business Partner hebben wij besloten de bankrekening maar op te zeggen, dat was toch de snelste methode. Voor de goede orde, dit is geen klacht, daarvoor was deze mevrouw veel te vriendelijk maar we vonden het een beetje te complex.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Opleiding en Educatie. Bookmark de permalink.