Wij willen graag bijdragen aan jouw succes!

Iedereen heeft bepaalde doelstelling in zijn of haar leven. Maar door welke reden dan ook staat er altijd wel iets in de weg zodat doelen niet behaald worden of voortdurend vooruit geschoven worden. Herkenbaar? Dit komt vaak door invloeden van buitenaf die jouw persoonlijke groei beĆÆnvloeden. Anker & Kompas is al meer dan 10 jaar succesvolle trainingen die jouw persoonlijke groei positief ondersteunen en daarmee ook de groei van de organisatie waarin je werkt.

Welke koers wil jij varen?

Het is belangrijk in je leven om bepaalde doelstellingen na te streven, maar hoe ga jij die doelstellingen bereiken? Vaar jij de koers afhankelijk van de wind of neem je zelf het roer in handen? Laatstgenoemde is verstandiger en ook vele malen leuker! Door middel van het volgen van trainingen kun jij jezelf ontwikkelen om doelstellingen te behalen. Voorbeelden daarvan zijn het volgen van een communicatietraining, assertiviteitstraining of een leiderschapstraining. De trainers van Anker & Kompas gaan samen met jou stilstaan wat voor jou belangrijk is en aan welke normen en waarden jij waarde hecht. Eigenlijk een ontdekkingsreis naar jezelf.

Assertiviteitstraining

Je kent het vast wel, twijfels over jouw mening die je eigenlijk wel kenbaar wilt maken maar toch niet deelt met anderen. Het goed beantwoorden van vragen en onderbouwen van je mening zijn ook aspecten van assertiviteit. Wil jij jezelf hierin ontwikkelen en dus meer zelfvertrouwen krijgen? Dan is een training assertiviteit zeer zeker een toegevoegde waarde voor je persoonlijke groei.

Communicatietraining

Het belangrijkste van communicatie is dat je de gewenste reactie krijgt van diegene die jij wilt bereiken. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt luisteren. Communiceren doe je dus niet alleen maar met je mond. Essentieel voor goede communicatie is dat beide partijen open staan voor elkaar. Probeer elkaar te begrijpen en focus je niet alleen op jouw eigen inzichten en standpunten. Heb je hier moeite mee? Vraag dan meer informatie aan over het volgen van een communicatietraining bij Anker & Kompas.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig met de tags , , . Bookmark de permalink.