Werkvoorbereider worden?

Wilt u een nieuwe baan? Bent u van plan om totaal iets anders te doen dan wat u op dit moment doet? Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe baan als werkvoorbereider? Ontdek dan de vele mogelijkheden van Unica. Unica is dé technische dienstverlener die speelt als grote speler in de markt met een werkvoorbereider vacature. Wanneer u werkt bij Unica dan bent u werkzaam binnen één van de acht specialismen die wij hanteren. Bij het takenpakket behoort onder andere het maken van projectplanningen, het controleren van gemaakte werktekeningen, de inkoop van nieuwe en voldoende materialen, grondstoffen en gereedschappen. Kortom: het takenpakket is erg divers en uiteenlopend. 

Unica

Unica is de grootste zelfstandig technische dienstverlener in Nederland en door de jaren heen hebben ze veel ervaring opgedaan. Dit heeft ontwikkelt tot een ware reputatie. Door deze ervaring en kennis kunnen zij u uitstekend helpen om altijd een passende oplossing te vinden. Hierbij kunt u denken aan de vakgebieden energie, beveiliging, ICT en installatietechniek.

Vacatures servicemonteur

Zoekt u vacatures servicemonteur? Surf dan eens naar de website van Unica en ontdek de vele mogelijkheden. Wilt u meer informatie lezen? Alle benodigde informatie vindt u op de website die u nodig heeft. Unica is u graag van dienst!

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Computers en Internet. Bookmark de permalink.