Werken met Brooklyn Finance

Kan uw finance afdeling wel wat versterking gebruiken? Is er iemand langdurig ziek, is er een piek in werkzaamheden of bent u op zoek naar iemand die specifieke kennis bezit? Overweeg dan om niet via een regulier uitzendbureau op zoek te gaan naar sollicitanten, maar naar een gespecialiseerd bureau zoals Brooklyn Finance voor echt financieel talent.

Brooklyn Finance?

Brooklyn Finance is onderdeel van de Brooklyn Group, een gespecialiseerd detacheringsbureau met een focus op financials. Ze hebben het reguliere uitzendbureau naar een hogere level getild. Ze detacheren financieel talent, waar zij zelf achterstaan en nemen alleen mensen aan waar zij een succesvolle toekomstvisie voor zien. Klanten en bedrijven weten hierdoor zeker dat ze iemand in huis halen met écht verstand van zaken. Brooklyn Finance detacheert personeel dat in bezit is van de juiste opleiding(en) en biedt hen extra trainingen aan, waar dit eventueel nodig is of nodig kan zijn. Ontwikkelingen in hun vakgebied of datgene wat ze extra nodig hebben wordt hen bijgeleerd door de eigen Brooklyn Academy.

Bij interesse

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die Brooklyn Finance u te bieden heeft? Neem in dat geval contact op voor een vrijblijvende afspraak. Het team zal u op de hoogte brengen van alle ins & outs! Kom in contact met deze nieuwe vorm van Werving en Selectie finance

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.