Wegwerp servies voor de barbecue

Iedere zomer organiseer ik barbecues bij mij thuis, iedereen komt dan langs en neemt wat lekkers mee, bijvoorbeeld een salade of wat vlees. Samen bakken we dit dan op de barbecue. Het word ieder jaar drukker, alle mensen die standaard al komen nemen steeds meer mensen mee. Daar word het natuurlijk gezelliger van, maar voor mij blijft er ook meer zooi over.

Iedereen helpt wel met opruimen maar uiteindelijk doe je het meeste toch zelf, de afwas etc blijft altijd over en dat word steeds meer werk met meer gasten. Ik ging op zoek naar grote aantallen plastic borden en wegwerpservies zodat ik geen grote afwas meer overhoud.

Een groot aantal borden en bestek bestellen

Ik kwam terecht bij een webshop met plastic bestek. wegwerp bekers en wegwerpservies. Ik bestelde hier een flink aantal borden en heel wat bestek. Ik kan deze zomer heel wat barbecues organiseren, iedereen is welkom. Zolang iedereen zelf zijn eigen vlees, salades, stokbrood en drank meeneemt word het vanzelf een gezellige avond. De mannen lekker vlees bakken en eten, biertjes drinken en wat relaxen. Terwijl de dames lekker kunnen kletsen met een wijntje en wat zelfgemaakte salades.

Voor ieder wat wils en heel veel gezelligheid met veel bekende, oude bekende maar ook nieuwe mensen. Ik heb nu al weer heel veel zin in de eerste barbecue van het jaar!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.