Verschillende manieren hoe men een auto kan leasen

Vele mensen kiezen ervoor om auto’s te leasen in plaats van die te kopen. Er zijn vele voordelen eraan verbonden, dus het is geen wonder dat men liever daarvoor kiest. Vroeger kon men alleen op zakelijk gebied auto’s leasen, maar er zijn tegenwoordig meerdere mogelijkheden. Hier zullen we ze allemaal even doornemen.

• Zakelijk leasen

Als je een bedrijf hebt, dan kunnen auto’s en andere voertuigen goed van pas komen. Vooral wanneer je een startende ondernemer bent. Misschien heb je alleen personenauto’s nodig om vervoer voor jezelf en je partners te regelen of je hebt bestelbus nodig om materiaal en andere voorwerpen van het ene plek naar het andere te brengen. Hier is het dan beter om auto’s te leasen dan die te kopen. Je komt niet alleen goedkoper uit, maar je hoeft alleen bij te houden hoeveel men aan benzine betaalt heeft. Je hebt nu ook een volle wagenpark die natuurlijk veel beter uitziet dan een lege.

• Privé leasen

Ook particulieren kunnen nu auto’s leasen. Je hebt misschien voor je dagelijks leven geen auto nodig, maar wil je wel een auto hebben voor een zaken- of vakantietrip. Nou, leasen is dan de juiste oplossing. Jij hoeft je geen zorgen te maken over het onderhouden of repareren van je auto als er iets mis is ermee. Jij hoeft alleen benzine en voor boetes die je opgelegd worden als gevolg van jouw rijgedrag.

• Short lease

Heb je alleen een auto nodig voor 1 dag? Geen probleem! De short lease is precies wat je nodig hebt. Je bent dus niet verplicht om een contract te tekenen die een jaar of maandenlang zal duren.

• Occasion lease

Wanneer je een auto gaat leasen, dan krijg je natuurlijk een splinternieuwe wagen om te rijden. Maar er is ook een manier hoe je goedkoper kan uitkomen bij het leasen van een wagen. Kies voor een tweedehandse auto!

Ben je geïnteresseerd om een auto te leasen? Bezoek Lease-auto.nu voor meer informatie.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.