Verhuizen van ICT

Wanneer er een kantoorverhuizing op de planning staat, heeft u dikwijls te maken met de verhuizing van talloze automatiseringsapparaten. Daarom is het belangrijk dat u een verhuisbedrijf vindt dat genoeg ervaring heeft met de verhuizing van ICT. Van Riemsdijk heeft kennis en ervaring in huis om de automatiseringsapparatuur onbeschadigd te kunnen verhuizen, en op die manier dat het bij aankomst weer snel in gebruik kan worden genomen. Computersystemen moeten efficiënt worden af- en aangekoppeld, zodat stagnatie in de bedrijfsvoering zo weinig mogelijk voor komt.

Verhuisconcept

Voordat Van Riemsdijk van start gaat met de verhuizing van uw kantoor, overleggen wij graag met u over hoe het verhuisconcept in elkaar steekt. Wij bieden u een geïntegreerd verhuisconcept voor het deskundig en vakkundig verhuizen van ICT-apparatuur.

Het verhuisteam van Riemsdijk is namelijk speciaal opgeleid om de verhuizing in efficiënt te laten verlopen. Zo verwijdert het team de bekabeling van CPU-kasten, monitoren, keyboards en overige apparatuur. We plaatsen de apparatuur is stevige kunststof computerboxen, en verpakken flatscreens in de speciaal daarvoor bestemde flatscreenhoezen.

Verhuisbedrijf Amsterdam

Al jaren is Van Riemsdijk gevestigd als verhuisbedrijf te Amsterdam. Zowel voor zakelijke als particuliere verhuizingen in Amsterdam en omstreken kunt u bij Van Riemsdijk terecht. Ontzorgen is iedere keer de uitdaging om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vakkundige medewerkers van verhuisbedrijf te Amsterdam Van Riemsdijk gaan voor u aan de slag. Dit alles voor een professionele verhuizing welke spoedig zal verlopen tegen een nette prijs. Bekijk de mogelijkheden voor verhuizen en opslag op hun website.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.