Verhoog uw conversieratio met het gebruik van landingspagina’s

Zoekmachines spelen een grote rol bij het aantal bezoeken aan uw webshop of website. Het is dus erg belangrijk om hier goed op in te spelen. De top resultaten van een zoekopdracht zullen immers het meest bezocht worden, het is echter niet makkelijk om bovenaan te komen bij zoekmachines als Google, omdat er veel concurrentie is. Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten te krijgen, een daarvan is het gebruik van landingspagina’s.

Ontvang meer bezoekers op uw website

www.online-marketingmachine.nl helpt u graag met het verhogen van de bezoekersaantallen en het verlagen van de bouncerate. Zij doen dit (onder andere) door het gebruik van conversiegerichte SEO landingspagina’s. Dit is zijn pagina’s met informatieve of commerciële content op uw eigen website. Door bepaalde trefwoorden te gebruiken en de landingspagina op te zetten volgens bepaalde SEO voorwaarden komt deze makkelijker boven in de zoekresultaten terecht.

Door het gebruik van landingspagina’s ontvangt u meer, én relevantere bezoekers. U kunt zelf aan de slag óf u kunt het implementeren van landingspagina’s uitbesteden. Hoe dan ook; Het goed gebruiken van landingspagina’s op uw website zal resulteren in een groei aan organische bezoekers, een lagere bouncerate en meer conversies of aanvragen via uw website.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet. Bookmark de permalink.