Vergelijk mobiele abonnementen

abonnement-vergelijkenMobiele abonnementen vergelijken was nog nooit zo eenvoudig. Op www.abonnement-mobiel-vergelijken.nl vergelijkt u met kinderlijke eenvoud alle actuele aanbiedingen voor een mobiel abonnement. Het aanbod van alle Nederlandse providers en grote webshops is op deze website te doorzoeken op basis van verbruik, kosten en eventuele telefoons van uw voorkeur.

Waar moet u op letten bij het vergelijken van mobiel abonnement aanbiedingen?

  • Schat uw verbruik ruim in: Het is verstandig een abonnement uit te zoeken waarbij de minuten, sms’jes en mb’s per maand ruim voldoende voor u zijn. Dit omdat bij het overschrijden van deze bel bundels u vaak in vele hogere tarieven belandt. Houdt dus bij het mobiel abonnement vergelijken een verbruik aan dat ongeveer 10% hoger licht dan uw gemiddelde verbruik. Wilt u weten wat uw gemiddelde verbruik is? Log dan in op de website van uw huidige mobiele provider en zie de laatste facturen in.
  • Houdt aanbiedingen met en zonder toestel (sim only) naast elkaar: Op www.abonnement-mobiel-vergelijken.nl worden ook de laagste prijzen van losse aanschaf van de mobiele telefoons weergegeven. Het komt vaak voor dat het los kopen van het toestel en afsluiten van een sim only mobiel abonnement uiteindelijk goedkoper is in vergelijking met het afsluiten van een abonnement waarbij u een hoge korting op de aanschaf van de laatste smartphone modellen krijgt.
  • Vergelijk mobiele abonnementen op tijd: Vanaf 3 maanden voor het aflopen van uw huidige contract kunt u beginnen met mobiele abonnementen vergelijken
Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.