Veel mensen kiezen voor een pelletkachel

 

 

 

Zaakvoerder Kristof Vandeput en echtgenote heten u van harte welkom bij de groene kachel ! We stellen u graag ons uitgebreid gamma pelletkachels voor.  Naast invoerder voor de Benelux van CS Thermos zijn ze nu tevens  invoerder van de Sommetfire pelletkachels. Zij stellen nu de nieuwe modellen van hun huismerken voor in hun 1200m2 vernieuwde showroom en magazijnen. Grootste keuze en beste service zijn hun troeven voor een warme, gezellige en zuinige winter met uw pelletkachel!

 

HET GROENE KACHEL PRINCIPE

 

Onze firma streeft samen met zijn werknemers om onze klanten volgende meerwaarden te kunnen bieden.

 

1. KWALITEIT

 

Daar GROENE KACHEL al jaren ervaring heeft met PELLETKACHELS en ook bij wijze van ‘primeur’ de pelletkachels in Limburg en in ons land mee lanceerde, hebben we na grondig marktonderzoek, bedrijfsbezoeken ter plekke en het werken met verschillende pelletkachel – merken, gekozen om enkel geluidsarme pelletkachels en pellets aan te bieden aan onze klanten van de beste kwaliteit. Zo hebben we in het aanbod van pelletkachels gekozen om slechts de meest kwaliteitsvolle, onderhoudsvriendelijke duurzame materialen te kiezen. We kozen na grondige selectie om enkel nog pelletkachels, pelletketels en houtkachels aan te bieden van ons huismerken CS Thermos en Sourdiac , Efel en Nestor-Martin.Ook voor pellets bent u bij groene kachel op de juiste plaats. Pellets van de beste kwaliteit geproduceerd naar duitse Din normen.

 

2. SERVICE

 

Onze klant staat bij groene kachel op de eerste plaats. Om onze klanten de beste service te kunnen bieden, worden onze werknemers technisch opgeleid ter plekke in de producerende pelletkachelfabrieken in het buitenland. Regelmatige bijscholingen over de nieuwste kachel-technieken en modellen zorgen ervoor dat alle eventuele praktische problemen ter plekke door onze vakmensen zelf in een korte tijdspanne zijn opgelost. Wij laten onze klanten van pelletkachels, houtkachels en pelletketels NIET in de steek.

 

3. ONDERHOUD van uw PELLETKACHEL

 

De pelletkachels en pelletketels die door groene kachel op een professionele manier, met de meest geschikte pelletkachelgereedschappen en apparatuur zijn onderhouden hebben een veel langere levensduur. Uw pelletkachel blijft optimaal tegen het hoogste rendement branden. Dit is niet enkel goed voor uw portemonnee (minder verbruik van pellets) maar is overigens ook nog eens goed voor het milieu!

 

4.MILIEUZORG

 

Wij bij groene kachel zijn zeer bewust van de milieuproblematiek en het broeikaseffect. Daar stoken met onze pelletkachels, pelletketels en pellets een milieuvriendelijke manier van verwarmen is, dragen we hier ook een klein steentje aan de zorg voor ons milieu. Ook bij onze producenten verwachten we dezelfde visie en zien we er op toe dat onze kachels milieuvriendelijk geproduceerd worden.

Bron: pelletkachels van Groene Kachel 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken met de tags , . Bookmark de permalink.