Tuinmeubelen van AppleBee

Ben je op zoek naar tuinmeubelen om je terras, tuin of balkon compleet te maken? Kijk dan een keer naar de tuinmeubelen van Apple Bee. Dit merk staat bekend om design tuinmeubelen die functioneel zijn. 95% van de nieuwe Apple Bee collectie kun je bewonderen in de Outdoor Living Mall van Fonteyn. Profiteer van prachtige tuinmeubelen tegen scherpe prijzen.

Apple Bee tuinmeubelen

Gedetailleerde AppleBee tuinmeubelen

Het Nederlandse team van ontwerpers van AppleBee hebben oog voor detail. Dit zie je terug in de tuinmeubelen. De tuinmeubelen zijn namelijk contrasterend in het gebruik van materialen en hebben eigentijdse kleurstellingen. En tuinmeubelen van AppleBee zijn er niet alleen voor het design, maar ook het comfort en functionaliteit. Zo worden de tuinmeubelen geleverd met Bee Wett kussens. Dit zijn kussens met een vulling die geen vocht op neemt. Geschikt voor het Nederlandse klimaat dus!

Apple Bee tuinmeubelen

Collectie AppleBee tuinmeubelen bij Fonteyn

Kom langs bij Fonteyn als je de tuinmeubelen van AppleBee wilt bekijken en testen. De medewerkers van Fonteyn staan in de showroom voor je klaar om je te helpen waar nodig. Ook denken zij graag mee over de inrichting van je tuin, terras of balkon. Daarnaast profiteer je van Fonteyn van de scherpste prijzen AppleBee tuinmeubelen en kun je ze direct mee naar huis nemen. Wel zo fijn. Voor je het weet geniet je in je tuin met nieuwe tuinmeubelen. Bestel je liever in onze webshop? Ook dat is geen probleem. Wij leveren je bestelling binnen 2 tot 3 dagen bij je thuis.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.