Telefoon defect?

Er gaat tegenwoordig zoveel via de mobiele telefoon, dat het bijna onmogelijk wordt om deze niet elke dag de hele dag bij ons te dragen. Het is echter niet te voorkomen dat er schade aan uw telefoon komt. Het defect zelf is op zich nog niet het meest vervelende, maar de reparatie wel. Echter, als u uw iPhone laat repareren in Tilburg is de reparatie niet vervelend.

iPhone laat repareren in Tilburg

In Tilburg is Smartphone Express gevestigd, een winkel die mobiele telefoon repareert. Dit gaat heel anders dan u bent gewend. De meeste mensen kiezen ervoor om de defecte telefoon naar de winkel te brengen waar hij gekocht is. De winkel stuurt hem dan terug naar de fabriek. Dit is vaak zo duur dat u net zo goed een nieuwe telefoon kunt halen. Dan is uw telefoon dus voor een week of 3 voor niks weggeweest. Bij Smartphone Express is dit niet het geval. U loopt gewoon naar binnen en binnen een aantal uur is de telefoon gemaakt, zonder dat u hier teveel voor betaalt. Parkeren wordt vergoed.

Meer weten?

Wilt u meer weten of wilt u uw telefoon laten repareren bij Smartphone Express? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie, inclusief de adres- en contactgegevens.

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.