Tegelvloeren van hoge kwaliteit

Graag nemen wij u mee in onze wereld van tegels, vloertegels en wandtegels.

Het is een wereld die wij graag delen met elke architect, aannemer, vloerder, bouwpromotor en particulier. Elk volgens zijn eigen behoefte of specifieke eisen. In ons gamma hebben wij tegels van elk formaat, stijl en prijsklasse.

Onze sterke punten zijn: – Een nieuwe, moderne, toegankelijke toonzaal. – Persoonlijk advies voor de professional en de particulier. – Grote hoeveelheid tegels en plaatsingsproducten op voorraad. – Correcte prijzen door rechtstreekse import van de fabrikant. – Gratis offerte (uittellen van plannen). – Kwaliteit, exclusiviteit – Correcte afspraken en klantentevredenheid  

Een kort stukje geschiedenis

Op 1 januari 1984 startte Marcel Gillis – die toen reeds 20 jaar voor een vooraanstaande tegelzaak werkte – samen met zijn vrouw, hun zaak in vloertegels en wandtegels. Ook Luc, onze vrachtwagenchauffeur, was er van het eerste uur bij.

Wat toen een avontuur was van een jonge dynamische ondernemer, is nu meer dan twintig jaar later, uitgegroeid tot een begrip in tegels bij zowel particulier als de klein- en groothandel.

Advies Tegels

U wil dat uw huis een leven lang meegaat. Daarom is het ook belangrijk dat u de juiste tegels kiest voor elke plaats. Zo zal een terrastegel aan andere eisen moeten voldoen dan deze voor de badkamer. Wij vinden dat het onze taak is eerlijk raad te geven en onze klanten bewust te maken van de kwaliteitsverschillen en de eigenschappen van de diverse tegels.

Bron: vloertegels Gilbo

 

Bij Van Houtven Tegels vindt u de mooiste vloertegels van topkwaliteit. Wij kopen in bij gerenommeerde producenten van over de hele wereld! U bent daarom bij ons verzekerd tegels die vervaardigd zijn uit uitsluitend de beste grondstoffen.

Ons aanbod Van Houtven biedt u een zeer ruim spectrum aan vloertegels. Wij leveren tegelvloeren voor privaat en industrieel gebruik; of u nu uw keuken- of badkamervloer wilt betegelen of tegels wilt inkopen voor uw eigen firma, wij helpen u graag! Bij ons kunt u terecht voor vloertegels van allerlei gerenommeerde merken. Wilt u ons aanbod aan vloertegels eerst komen bekijken, dan kunt u terecht in onze showroom. Onze specialisten geven u dan uiteraard graag een advies over de juiste keuze!

Bron: vloertegels – Van Houtven tegels

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.