Te gekke Wintercollectie 2015-2016 van MIJN Kinderkleding!

Wintercollectie MIJN Kinderkleding; trendy, hip en een tikje chic

De nieuwe Wintercollectie van MIJN is er weer eentje waar we heel blij van worden. Vooral de meidencollectie is erg uitgebreid en bevat de meest hippe jurkjes, rokjes, leggings, vestjes en shirts in geweldige kleuren. Voor de jongens zien we in de MIJN Wintercollectie 2 sportieve hoodies en enkele té gekke longsleeves.

MIJN Kinderkleding Wintercollectie 2015-2016

Meisjeskleding van MIJN Kinderkleding

Zoals al aangegeven is de meisjescollectie van MIJN voor deze winter enorm uitgebreid. En omdat we de complete collectie beschikbaar hebben, valt er heel wat te combineren!

Het kleurgebruik van MIJN is, zoals we gewend zijn van het merk, erg mooi en ingetogen en de kleuren combineren prachtig met elkaar.

Voor de wintercollectie zien we als hoofdkleuren donkergroen (Bronze Green), Roomwit (Sand), Staalblauw (Stellar Blue), warm oranje (Rooibos Tea Red) en muisgrijs.

We zien veel uni items in de collectie, maar ook de nog steeds hippe Bretonse streep in donkergroen/roomwit en een super romantische all-over bloemenprint op een roomwitte achtergrond komen in diverse items terug.

Meisjeskleding van MIJN Kinderkleding

Rokjes, jurkjes, leggings en nog veel meer

In de meisjescollectie voor Winter 2015-2016 zien we hippe rokjes, jurken, leggings, vesten, blazers, shorts en longsleeves. En het leuke is dat al deze items perfect met elkaar te combineren zijn, maar ook gemakkelijk in de mix & match kunnen met andere merken. Zo maak je gemakkelijk een stoere outfit met een classy touch door een MIJN longsleeve met een vestje te combineren met een skinny jeans!

 

MIJN voor jongens; hip, stoer en een tikje sportief

De jongenscollectie voor aankomende winter is (helaas) tamelijk beperkt. De collectie bevat 2 comfortabele hoodies met een sportieve uitstraling en 7 té gekke longsleeves. Voor de longsleeves vallen vooral de kleurcombinaties en de strepen op. Hierdoor wordt een gewone longsleeve opeens een catchy musthave item voor stoere jongens!

MIJN jongenskleding Winter 2015-2016

Hippe accessoires

De wintercollectie van MIJN bevat naast heel veel trendy kleding ook de hipste accessoires! Zo maak je een MIJN outfit van je zoon helemaal compleet met zo’n stoer mutsje en hippe sjaal en voor je dochter kun je helemaal los gaan met de geweldige haarbanden en handschoentjes!

Duurzaam geproduceerde kinderkleding

De wintercollectie van MIJN is niet alleen super hip en trendy, maar ook weer duurzaam geproduceerd. Voor de productie is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van organische katoen en de kleding wordt geproduceerd in een fabriek waar het creeëren van goede arbeidsomstandigheden en het betalen van een acceptabel salaris heel belangrijk zijn.

MIJN Kinderkleding wordt MINE

Het Nederlandse kinderkledingmerk MIJN timmert volop aan de weg met gave collecties die elk seizoen weer verder uitgewerkt en uitgebreid worden. Dit heeft ertoe geleid dat MIJN ook in het buitenland voet aan de grond begint te krijgen. Om internationaal nog beter door te kunnen breken hebben ze bij MIJN besloten om de naam van het kinderkledinglabel te veranderen in MINE.

Wij hebben voor de wintercollectie online nog gewoon de naam MIJN gebruikt, maar voor komende zomer zal het merk ook bij Coole Kinderkleertjes onder de naam MINE terug te vinden zijn.

MIJN Kinderkleding Winter 2015-2016

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.