Stukadoor in Enschede Overijssel

De technologische stukadoor in Enschede gemeenschap wordt steeds groter en nieuwe generaties zijn komende inch De eerdere generaties helpen deze ondernemers krijgen gevestigd en leert hen de lessen . ”

Stephen Duff , president en CEO van Innovacorp , stukadoor in Enschede zegt dat ze 47 bedrijven die investeringen in een vroeg stadium hebben ontvangen of in incubatie faciliteiten . Zeventien zijn ICT-bedrijven , negen zijn clean tech , negen zijn life science en twee zijn geavanceerde productie.

Hij is het eens met Niven dat ervaren business mentoring is een belangrijke factor in het brengen van start-ups in productie .

” Er zijn ervaren mensen die excellente bedrijven stukadoor in Enschede hebben gebouwd , misschien zijn begonnen andere bedrijven. Het bevorderen van de toegang tot dat soort talent voor jonge, innovatieve bedrijven is waarschijnlijk de grootste kloof die we hebben in ons ecosysteem . ”

Duff zegt andere uitdagingen voor start-ups zijn onder andere gebrek aan toegang tot talent en risicokapitaal . Standaardiseren van het eigen vermogen belastingkrediet onder provincies en vooruit spelen , zegt hij , zou brengen┬ástukadoor in Enschedein meer “high -netwerk ” investeerders die werken als zelfstandige engelen of angel netwerken .

“Als we een mooi portfolio van onderneming graad kansen hier , we gaan veel durfkapitaal aan te trekken van buiten de regio . Vorig jaar hebben we 11 deals. We begaan $ 5.100.000 in het eigen vermogen in die deals. Die deals leveraged iets in de orde van $ 8.500.000 in durfkapitaal van buiten onze regio . ”

Online training en onderwijs -oplossingen VELSOFT Training Materials Inc , een deel van de nieuwere generatie van start-ups , is uitgegroeid van een stukadoor in Enschede logeerkamer in CEO Jim Fitt ’s New Glasgow huis in een exporteur van training software producten naar meer dan 10.000 klanten in 164 landen de binnenstad Provost straat locatie stukadoor in Enschede.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.