Start de zomer met een mooi groen gazon

De keuze voor graszoden gaat gepaard met tal van voordelen:

  •  een mooi en groen gazon in één dag    
  •  na max. 14 dagen volledig betreedbaar en een volwaardig gazon    
  • geen zorgen omtrent onkruid en kale plekken    
  • graszoden kunnen het ganse jaar geplaatst worden tenzij het vriest

Onze kwaliteitsvolle graszoden zijn het resultaat van eigen kweek met selectief gekozen zaadmengsels, een goede bemesting en een grote zorg voor het product tijdens het groeiproces. Zowel doe-het-zelver als vakman kan bij ons graszoden aankopen, ongeacht de hoeveelheid en steeds op bestelling.

A.Van den Bulck voert ook de voorbereidende werken en de plaatsing van de graszoden uit. Neem vrijblijvend contact op voor de huidige prijzen van graszoden, leveringen en/of plaatsing.

De standaard graszoden is bij A.Van den Bulck 1m² groot. Een rol is 174cm lang en 58cm breed. Deze afmetingen bieden voordelen, zoals minder naden bij het plaatsen en een betere hanteerbaarheid van een uitgerolde graszode in vergelijking met de traditionele breedte(40cm). De dikte van de graszode varieert tussen 1 en 2 cm. Elke rol weegt, afhankelijk van de vochtigheid, tussen 10 en 15kg. wanneer graszoden plaatsen

Graszoden kunnen theoretisch het hele jaar door geoogst en geplaatst worden. Vorst maakt oogsten echter onmogelijk, te hoge temperaturen bij de plaatsing zijn daarentegen nadelig wegens uitdrogingsgevaar.

Bron: graszoden Van den Bulck

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken met de tags , , . Bookmark de permalink.