Spelletjes spelen op de computer

Tegenwoordig zijn er veel verschillende spelletjes verkrijgbaar voor op de computer. Spelletjes die je op de computer kunt spelen zijn elektronisch en zijn vaak ook voor andere systemen verkrijgbaar, zoals telefoons of tablets. Dit maakt het mogelijk om je favoriete spelletjes ook op deze apparaten te spelen. Zo kun je  eigenlijk overal waar je bent inloggen op het spel en verder gaan waar je was gebleven.

Computer spelletjes spelen

Je zou kunnen denken dat spelletjes voor de computer hetzelfde is als videospelletjes, echter geld niet elk computerspel als videospel. Bij een videospel heb je te maken met een visueel computerspel en is er meer interactie op het beeld zichtbaar. Dit gaat niet op voor elk computerspel. Als het geen videospel is, gaat het vaak om geluid- of tekst gebaseerde computerspellen of spellen die speciaal zijn ontwikkeld voor blinde mensen.

Videospelletjes worden ook wel games genoemd. Je kunt de spelletjes alleen spelen, maar ook deelnemen aan groter opgezette spellen, waarbij je met meerdere spelers speelt. Je logt dan in op de zogeheten multiplayer modus en speelt dan gelijker tijd met andere mensen het spel. Iedereen heeft zo zijn eigen rol en er ontstaat interactie onderling. Dit geeft een hele nieuwe dimensie. Spelletjes spelen doe je op Spellentuin.nl.

Dit bericht is geplaatst in Sport en Spel. Bookmark de permalink.