Sfeerstal: de sfeervolste B&B in omgeving Leiden

Een sfeervolle B&B in het Groene Hart is dé Bed & Breakfast Leiden in omgeving: De Sfeerstal. De kamers van deze B&B in Leiden en omgeving zijn prachtig gelegen en bieden uitzicht over een mooi verzorgde tuin en een naastgelegen golfbaan. Niet alleen kunt u hier mooi verzorgde kamers huren voor een relaxed weekendje weg, ook het huren van een feestlocatie of een vergaderruimte is mogelijk. Loopt de vergadering door tot in de late uurtjes dan kan een vergaderarrangement ook gecombineerd worden met een overnachting bij De Sfeerstal.

B&B Leiden Groene Hart: kamers geïnspireerd op de bloementuin
Sfeerstal is dé B&B Leiden in de omgeving van het Groene Hart waar u natuurlijk kunt genieten in een huiselijke sfeer. De Sfeerstal biedt keuze uit 10 hotelkamers. De inrichting van deze kamers is geïnspireerd op de kleurrijke bloementuin die de B&B Groene Hart omgeving rijk is. Deze tuin is maar liefst 1 hectare groot. Elke kamer heeft een andere kleur van één van de bloemen uit de tuin en is voorzien van nostalgische details. Uiteraard is een hotelkamer bij De Sfeerstal voorzien van alle gemakken. Zo bent u verzekerd van een comfortabel verblijf.

Bed & Breakfast Leiden: biologisch eten
Na een heerlijke overnachting in De Sfeerstal, dé Bed & Breakfast Leiden en omgeving staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar in het bijgelegen Theehuis. Broodjes, versgeperste jus d’orange, een eitje van eigen kippen en huisgemaakte jam: het ontbijt is zeer compleet en met zorg samengesteld. Het ontbijt is voorzien van streekproducten. Wij werken voornamelijk met biologische producten welke afkomstig zijn uit de regio, of vers geplukt uit onze eigen pluktuin.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Reizen en Vakantie met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.