Serre bouwen door een specialist

Afgelopen jaar hebben mijn vrouw en ik besloten om een serre aan te bouwen aan het huis. Serre aanbouw moet je altijd laten doen door een specialist, maar mijn probeerde het in eerste instantie zelf te doen. Dit mislukte echt hopeloos, waardoor we alsnog contact hebben opgenomen met de specialist. Deze heeft ons voorzien van de serre die op de juiste manier is gebouwd.

Een serre aanbouwen aan het huis is iets wat ook velen zelf doen. Echter is mijn man erachter gekomen dat dit gewoonweg niet handig is, gezien het feit dat het gewoon super lastig is. Je moet met allerlei aspecten rekening houden, en als niet bouwdeskundige ken je deze aspecten gewoon niet, en ga je al gauw de mist in. Mijn man heeft gelijk na het bouwen contact opgenomen met de specialist, die alles in eerste instantie moest afbreken, gezien het feit dat mijn man het gewoon slecht heeft aangepakt.  De bouwdeskundigen hebben het vervolgens op de juiste wijze gebouwd, en hedendaags kunnen wij genieten van onze serre.

Heb jij een huis, en wil jij graag een serre aan laten bouwen? Of wil jij een andere uitbouw woning? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel voor meer informatie!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Maatschappij. Bookmark de permalink.