Schuldhulp voor de werknemer

Het kan voorkomen dat u als werknemer in de schulden komt door bijvoorbeeld hoge rekeningen. Deze schulden kunnen voor nare situaties zorgen, omdat vaak de einde van de tunnel door deze mensen niet meer gezien wordt. Dit zorgt voor lastige situaties in zijn of haar privéleven, maar daarnaast kan dit ook voor lastige situaties op de werkvloer zorgen. Een mogelijkheid om weer het einde van de tunnel te kunnen zien, is door middel van schuldhulp. Bent u een werkgever en verkeerd een werknemer van u in een lastige situatie op gebied van schulden, twijfel dan geen moment en schakel hulp bij schulden in.

De grootste voordelen van schuldhulp

Als werkgever merkt u al gauw wanneer één van uw werknemers in een lastig circuit zit. Uw werknemer is gestrest, komt steeds minder op het werk en mede doordat de werknemer totaal geen motivatie meer heeft leidt zijn of haar werk eronder. Werkgevers krijgen hierdoor ook vaak te maken met loonbeslagen door de schulden van de werknemer. Door schuldhulp zijn werknemers minder snel aanwezig, zijn uw werknemers minder snel gestrest en bovendien hebben de werknemers een hogere productiviteit.

Bent u geïnteresseerd in schuldhulp voor uzelf als werknemer, of adviseert u schuldhulp aan één van uw werknemers als werkgever? Schakel in dit geval een adviesbureau sociale zekerheid in!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.