Schuifdeuren reparatie nodig?

Zijn uw schuifdeuren kapot en toe aan een reparatie? Dat is erg vervelend, want schuifdeuren zijn een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces. Een defect schuifdeur wordt vaak veroorzaakt door slijtage. Slijtage wordt weer vaak veroorzaakt door intensief gebruik en/of slecht onderhoud. Daarom is het erg belangrijk om uw schuifdeuren jaarlijks te laten onderhouden door onderhoudsspecialisten zoals ROMASS Business. Met de serviceovereenkomsten die ROMASS Business aanbied wordt het gehele beheer van uw toegangssystemen overgedragen aan ons. U hoeft hierna geen zorgen meer te maken over uw schuifdeuren. Wij zorgen ervoor dat uw deuren jaarlijks een preventieve onderhoudsbeurt en wettelijke keuren ontvangen. Naast onderhoud kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bij ons terecht voor reparaties aan uw schuifdeur. In geval van spoedreparaties en u heeft een serviceovereenkomst, zijn de monteurs van ROMASS Business zelfs binnen 2 uur ter plaatse om uw snel van uw probleem af te helpen.

Schuifdeur reparatie

Bent u opzoek naar een monteur voor een reparatie schakel dan direct een monteur van ROMASS Business in. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en worden 2 keer per jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste type en merk schuifdeuren. Hierdoor kunnen de monteurs alle schuifdeuren repareren ongeacht hoe of door wie ze geplaatst zijn. Door het uitgebreid netwerk van ROMASS Business zijn er over heel Nederland monteurs gepositioneerd, waardoor de monteurs snel op locatie kunnen zijn. De monteurs beschikken ook over een servicebus vol reparatieonderdelen, waardoor 95% van de storingen ter plekke opgelost kunnen worden.

ROMASS Business vindt de veiligheid van zowel de klanten als de monteurs belangrijker dan alles. Om de veiligheid van zowel de klanten als de monteurs te waarborgen zijn alle monteurs van ROMASS Business VCA-gecertificeerd.

Monteur inschakelen

Voor een schuifdeuren reparatie kunt u snel en gemakkelijk een van de monteurs van ROMASS Business inschakelen. U kunt via onze website gemakkelijk een afspraak indienen door de verschillende stappen in het formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen, hierover ontvangt u later van ons een bevestiging via de mail. Ten slotte zal er een van de professionele monteurs van ROMASS Business bij u op locatie komen om uw schuifdeuren te repareren.

Wilt u meer informatie over de diensten van ROMASS Business? Dan kunt u dit terugvinden op de website of wilt u liever via de telefoon een monteur inschakelen? Geen probleem, bel dan naar 085-0290622

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.