Sarah Pacini, liefde voor mode

Al meer dan 20 jaar, blijft Sarah Pacini de aandacht van de vrouwen van de wereld veroveren met haar innovatieve en onderscheidende stijl. Met een filosofie dat kleding de ziel moet weerspiegelen, leidt deze unieke mix van gebreide kleding, geweven kleding en kleur tot een ultra-vrouwelijke collectie. Alleen gedragen of gecombineerd met andere stijlen, Sarah Pacini biedt haar klanten een compleet silhouet.

In 2002, onder leiding van Naila Jaffer en haar internationaal team van ontwerpers, verovert Sarah Pacini nieuwe horizonten en neemt extra uitdagingen aan. Via haar globale aanpak, waar kunst, design en mode verenigen, en haar onwankelbare respect voor de savoir-faire van de ambachtslieden, streeft ze er voortdurend naar om haar hoge normen te handhaven. Het merk blijft de grenzen verleggen, en blijft een grote invloed op de wereld van de mode voor vrouwen met stijl en inhoud.

Sarah Pacini Winter 2015

Liefde, de zoektocht naar een gevoel van welbehagen en geluk – verzadigt de ziel en brengt een ware transformatie teweeg. Liefde was dan ook de inspiratiebron voor de Wintercollectie 2015 van Sarah Pacini. Onvoorwaardelijke liefde die bergen kan verzetten, vormt de sleutel tot ons hart. Liefde is de essentie van alles en komt tot uiting op duizend en een manieren. Liefde is respect, tolerantie, uitbundigheid, troost, vergeving, schaterlachen, vertrouwen, tederheid, vrijgevigheid en inclusiviteit. Ze brengt een diep gevoel van welbehagen en vredigheid. Liefde is vreugde, stelt ons open voor anderen en schenkt ons het leven. Zonder liefde kan er geen geluk zijn. Liefde is licht, en soms ook verdriet, maar is ook groeien.

De Sarah Pacini vrouw

De Sarah Pacini vrouw is de moderne vrouw die mode waardeert buiten het gebruikelijke. Ze kiest ervoor om zich uit te drukken met de stof en durf. Ze is uniek, zeker en avontuurlijk, ze woont binnen de huidige tijd, aangetrokken door de kosmopolitische levensstijl en heeft vele eclectische belangen in kunst en cultuur. Zij is tussen de leeftijden van 28 en 55, en doorbreekt de generationele grenzen.

Sarah Pacini online

Online vind je een aantal Sarah Pacini dealers. Een bekende Sarah Pacini winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Sarah Pacini online De collectie is hier altijd up to date en in vergelijking tot andere winkels, is de Sarah Pacini collectie zeer ruim. Het bestellen van Sarah Pacini online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat erbij en de winkel stuurt het naar gratis en binnen 48 uur naar je op.

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding met de tags , , , . Bookmark de permalink.