Roldeur onderhoud

Snelle en professionele roldeur onderhoud

Een roldeur is een vitaal onderdeel van een huis, zo heeft hij naast een isolerende functie ook een lichtwerende functie. Helaas heeft een roldeur, net als alle andere bewegende voorwerpen, last van slijtage. De grootte, de gebruik frequentie en de complexiteit van uw roldeur zijn allemaal variabelen die invloed hebben op het slijtageproces. Wat eerst een klein mankement was kan uitlopen tot een serieus probleem waardoor het roldeur niet meer functioneert. Hierom is het belangrijk om periodiek uw roldeur te laten onderhouden door een gecertificeerde specialist. In een onderhoudsbeurt worden complicaties opgespoord en verholpen zodat ze geen probleem meer vormen of zullen veroorzaken in de toekomst. Een onderhoudsbeurt is dus zowel een preventieve actie als een oplossing voor de huidige problemen van uw roldeur!

De monteurs van ROMASS zijn ervaren en betrokken dienstverleners die alle benodigde certificering behaald hebben. Naast de expertise die wij u aanbieden zijn we ook nog eens 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Onze monteurs rijden met servicebussen die specifiek geïnventariseerd zijn zodat ze 99% van de storingen direct kunnen verhelpen.

U kunt ons bereiken op 085-7822730. Wij geloven in persoonlijk contact en werken dus niet met een keuzemenu; bel ons en een medewerker zal u te woord staan.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.