Rimpelbehandeling met botox

Bent u de leeftijd van 30 jaar gepasseerd dan is de kans groot dat u last krijgt van kleine rimpeltjes in het gezicht. Waar deze rimpels vroeger altijd wegtrokken zult u zien dat ze langzaam maar zeker blijven staan in uw gezicht. Dit is een simpel gevolg van het ouder worden. U kunt deze rimpels op verschillende manieren te lijf gaan, zo kunt u een operatie ondergaan, uw huid behandelen met een creme of een Rimpelbehandeling met botox ondergaan. Rimpelbehandeling is een snelle en eenvoudige behandeling waarbij men er voor zorgt dat de huid wordt opgevuld op de punten waar dat nodig is. Deze rimpelbehandeling kan men binnen 10 minuten uitvoeren en na de behandeling kan men direct weer door met zijn of haar werkzaamheden van voor de behandeling. Het is dus ideaal voor iedereen die een druk leven leidt.

Bij een injectable kliniek kan men bijvoorbeeld ook een Traangootjes behandeling ondergaan. Deze behandeling zorgt er voor dat de kring onder uw ogen minder opvallend wordt waardoor men er weer frisser en vitaler uitziet. Diepe ingevallen wangen geven namelijk een zeer vermoeiende uitstraling die men liever niet wilt zien bij zichzelf.

Uiteraard zijn er nog veel meer behandelingen bij deze klinieken te laten uitvoeren. Voordat u een behandeling ondergaat gaat u eerst op consult bij een arts die samen met u eerst gaat bespreken wat er allemaal mogelijk is met uw type huid en uw gevraagde behandeling. Mocht dit allemaal goed zijn bevonden dan pas is het mogelijk om een behandeling te ondergaan. Deze behandeling zelf duurt maar 10 a 15 minuten waarna men meteen door kan gaan met de normale werkzaamheden. Zolang het huidoverschot nog niet te groot is kan men zeer veel oplossen zonder een operatie uit te voeren. Dit is wel zo fijn want een injectable behandeling is vrijwel pijnloos.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Overig. Bookmark de permalink.