Rijschool in Den Haag

Verkeersschool Metro is een rijschool in Den Haag waar de klant voorop staat. Elke dag doen de instructeurs hun best om de klanten zo snel mogelijk het autorijden onder de knie te laten krijgen, dit vinden wij belangrijk. De klanten hebben meermaals aangegeven dat de sfeer tijdens de rijlessen enorm goed is, en daar zijn we uiteraard heel blij mee.

Alle rijbewijzen haal je bij Rijschool Den Haag

Naast het halen van je autorijbewijs is het mogelijk om veel meer andere rijbewijzen te halen bij Rijschool Den Haag, er is keus genoeg! Denk bijvoorbeeld aan het halen van je motorrijbewijs, voor veel mensen is dit altijd al een droom geweest. Grijp die kans en besluit om je motorrijbewijs te halen bij Metro. Ook is het mogelijk om het rijbewijs voor de vrachtwagen of voor de aanhanger te halen, meer informatie kunt u vinden op onze website.

Theoriecursus en pakketten bij Rijschool Den Haag

Bij Metro is het ook mogelijk om een theoriecursus te volgen, deze zul je misschien nodig hebben voor het halen van je theorie-examen. Zo’n cursus kan net dat stapje extra zijn in de aanloop naar het examen.
In de pakketten die Rijschool Den Haag aanbiedt zit zo’n theoriecursus vaak inbegrepen. Kies het pakket wat bij jou past, dit kan je zelf vaak het best inschatten.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website, u kunt ons natuurlijk ook even bellen of een mailtje sturen.

Verkeersschool Metro | Rijschool Den Haag
Dit bericht is geplaatst in Opleiding en Educatie, Overig. Bookmark de permalink.