Rijschool Bergen op Zoom gaf mij een tweede kans!

Rijschool Bergen op Zoom heeft mij een tweede kans gegeven. Nu zult u vast wel denken, huh? Waarom geeft een rijschool een persoon een tweede kans? Nou, dat komt omdat Rijschool Bergen op Zoom mijn tweede rijschool was en ik bij hen wel mijn rijbewijs gehaald heb. Daarvoor ben ik hen heel erg dankbaar en dat wil ik laten merken door middel van dit blog.

Geen staatsexamen

Ik heb namelijk alleerst drie keer over mijn rijexamen gedaan toen ik alweer zakte. Op dat moment ben ik naar de rijschool in Bergen op Zoom gegaan. Ik wou namelijk iets nieuws uit proberen en dat is me gelukt. De angst voor een staatsexamen was ook erg groot dus ik wilde perse die vierde keer mijn rijbewijs halen. Na een spannende dag en een hele goede rit kwam de examinator met het verlossende woord: GESLAAGD! Dat gevoel was echt onbeschrijfbaar en wil ik de rijschool heel erg voor bedanken!

Rijschool Breda

Ditzelfde is ook bij mijn tweelingszus gebeurt. Zij heeft er ook drie keer over gedaan bij een rijschool, maar in plaats van naar de rijschool in Bergen op Zoom te gaan is zij naar die in Breda gegaan. Daar is zij ook heel erg goed geholpen en heeft nu ook haar rijbewijs te pakken. Echt super fijn voor ons beide! Rijscholen bedankt voor de geweldige tijd!

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.