Performance testen voor informatiesystemen

Wij zijn uw partner als het gaat om performance testing van informatiesystemen, mobiele applicaties of websites. Wij hebben veel specialisten in huis die kennis en ervaring hebben op deze gebieden en zowel technisch als functioneel kunnen testen. Bij testautomatisering komt vaak veel meer kijken dan alleen het testen van de functionaliteit of de snelheid van een bepaald systeem. Denk hierbij aan de beschikbaarheid van een systeem, de maximale prestatie van een systeem of de algemene performance van een systeem.

Performance testen is een belangrijk onderwerp in de wereld van software en informatiesystemen. Als een website, mobiele applicatie of ander softwaresysteem geen goed werkende software heeft, kun je het wel schudden. Het leidt niet alleen tot een gigantische schade, de kans dat je klanten verliest is ook aanzienlijk. Daar waar applicaties niet goed werken, zal je door de consument snel aan de kant worden geschoven. Daarom is het zeer belangrijk om vooraf goede performance testen uit te voeren, zodat je precies weet wat het systeem wél en niet aankan en op welke punten je tijdig in moet grijpen.

Wil je meer weten over performance testen of over een van onze andere diensten? Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen op de website of om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een afspraak.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet. Bookmark de permalink.