Parkeren bij Schiphol

Wil jij lang en goedkoop parkeren Schiphol maar zo voordelig mogelijk uit zijn? Lees dan nu deze tips zodat je het minimale betaald voor je parkeer verblijf.

Maak geen gebruik van de diensten

Veel parkeer aanbieders proberen jou naast het parkeren nog verschillende diensten aan te bieden. Een voorbeeld hier van is valet parking, dit betekend dat je zelf naar Schiphol rijd en een chauffeur de auto voor je parkeert. Je begrijpt wel dat aan deze extra dienst ook een prijskaartje hangt waardoor het parkeren wel erg duur wordt. Andere bij komende diensten zijn het schoonmaken van je auto zowel binnen als buiten. Besluit je toch gebruik te maken van deze diensten dan moet je niet raar opkijken als de rekening flink oploopt.

Vergelijken is besparen

Als je echt geld wilt besparen op de parkeerkosten zul je aanbieders moeten vergelijken. Iedere aanbieder berekend haar eigen prijs. De ene heeft een hoog vast bedrag en een laag tarief per dag waardoor het voor een langere tijd parkeren stukken voordeliger is dan voor een kortere tijd. Een andere aanbieder berekend de prijs weer op een andere manier waardoor er vele verschillen zijn ontstaan in de prijzen van parkeergarages rondom Schiphol. Doe hier dan ook je voordeel aan en vergelijk de prijzen.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.