Paneelbouwer in de offshore industrie

De offshore industrie, het winnen van gas en olie gebeurt veel kilometers van de kust op zee. De hedendaagse economie laat het niet toe dat systemen stoppen op momenten dat we het niet willen. In de offshore industrie is het van groot belang dat systemen een gedegen kwaliteit hebben omdat het uren of dagen kan duren voordat deze op zee gerepareerd kunnen worden. Op boorplatformen wordt veel gebruikt gemaakt van mechanische onderdelen die aangestuurd moeten worden door bedieningspanelen. Scholten Panelen is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van laagspanningssystemen en professioneel paneelbouwer.

Paneelbouw offshore

Paneelbouwer SPL offshore

Veiligheidsnormen in de paneelbouw

Veiligheid in de industrie het aller belangrijkste, Scholten panelen werkt volgens de ISO 9001 norm. Dit kwaliteitskeurmerk waarborgt de veiligheidsnormen binnen de organisatie.
Op zee is de veiligheid nog belangrijker, de panelen en systemen worden daarom explosieveilig gebouwd zodat de producten van SPL een explosie niet kunnen activeren.

Uw partner in paneelbouw

Bent u opzoek naar een partner in de paneelbouw of laagspanningssystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring is Scholten paneelbouw de juiste partner om mee in zee (off shore) te gaan. De medewerkers van SPL zijn getraind om te werken in alle omstandigheden. De jaren lange ervaring op het gebied van productie, ontwerp, transport en plaatsing maakt dat SPL een betrouwbare keuze in de paneelbouw is.

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.