OranjeVM & Pierre et Vacances Center Parcs

Oranje Vermogensmanagement BV treedt op als verkopend Senior Agent voor de Pierre & Vacances Center Parcs Groep. Door beide partijen is overeengekomen dat OranjeVM zowel bestaande vakantiehuizen op de bestaande parken van de PVCP Groep mag aanbieden alsook de appartementen en cottages op de nieuw te ontwikkelen vakantieparken.

Villages Nature – In alle opzichten een uniek vastgoedproject van topklasse ontwikkeld door de twee belangrijkste spelers in Europees toerisme: Disneyland® Paris en Pierre & Vacances Center Parcs. Deze autovrije vakantiebestemming komt op 6 km van Disneyland® Paris en op slechts 32 km van Parijs te liggen. De meest bezochte toeristische stad van Europa.In Villages Nature staat duurzaamheid en milieuvriendelijkheid centraal. De Aqualagoon biedt het hele jaar door zwemplezier in water van 30°C, opgewarmd door geothermische energie. Adembenemende en bosrijke omgevingen, een interactieve boerderij, buitengewone tuinen, inspirerende wandeltochten, winkels en nog veel meer.
In het hart van het park wordt één van de grootste waterparken (9000m2) van Europa ontworpen. Het meest bijzonder van dit Aqualagoon is wel de grote, open laguna verwarmt door een geothermische bron die het mogelijk maakt het hele jaar door buiten te zwemmen in een watertemperatuur van meer dan 30 graden! Om alle gasten te verwelkomen en een onvergetelijke verblijf op het park mogelijk te maken worden er 1730 cottages en appartementen gerealiseerd. Geïnspireerd door de meest visionaire ecologische architectuur van de Arts & Craftsbeweging evenals het werk van de Oostenrijkse architect Friedensreich Hundertwasser worden de cottages en appartementen allen ontworpen om één te zijn met de natuur. Hierbij is er voor ieders beleving keuze uit drie unieke thema’s, sfeer en kwaliteit.

Dit bericht is geplaatst in Financien met de tags , , . Bookmark de permalink.