Bent u opzoek naar Poolse uitzendkrachten?

Poolse uitzendkrachten, werknemers die hard werken, niet zeuren en nauwkeurig werken. Daarnaast hebben Polen een bescheiden mentaliteit. Als Pools uitzendbureau werfen, selecteren en plaatsen we levenslustige Poolse uitzendkrachten met de wil om te werken.

Bescheiden mentaliteit…

Poolse werknemers zijn volgens veel werkgevers over het algemeen goedkoper dan Nederlandse werknemers. Dit komt omdat ze een enorm bescheiden mentaliteit hebben. Ze hebben een veel minder ziekteverzuim dan de Nederlanders en werken daarnaast ook nog eens hard. Ze willen graag werken en zijn enthousiast opzoek naar werk. Als Pools uitzendbureau is motivatie erg belangrijk voor ons. Wij vinden dat de wil om te werken groot moet zijn. Poolse uitzendkrachten zijn geschikt voor de agrarische sector, metaalbranche, logistiek en magazijn en bouw en techniek. We willen als Pools uitzendbureau het beste voor onze uitzendkrachten. We proberen dan ook de juiste functie voor hen te vinden. Een plek waar ze zich op hun gemak voelen en goed kunnen functioneren. Flexibiliteit willen we hen ook graag bijbrengen omdat het belangrijk is dat wanneer overwerk nodig is, de uitzendkrachten ervoor open dienen staan het werk af te maken. Wij staan ervoor om een goede onderneming voor de Poolse uitzendkrachten te vinden. Daarnaast moet de uitzendkracht van toegevoegde waarde voor het toekomstige bedrijf zijn. We doen er daarom alles aan zodat het voor beide in het voordeel werkt.

Voordelen Poolse uitzendkrachten:

–          Bescheiden mentaliteit

–          Harde werkers

–          Laag ziekteverzuim

–          Hogere productie tegen dezelfde loonkosten

–          Uitzendbureaus regelen de juiste uitzendkrachten

–          Flexibiliteit

Bent u op zoek naar een Pools uitzendbureau dat gemotiveerde uitzendkrachten werft, selecteert en plaatst? Wij helpen u graag!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.