Opstart problemen bij veel bedrijven

De meeste ondernemers lopen tijdens het opstarten van een bedrijf tegen allerlei problemen aan. Als je dit wilt voorkomen kun overwegen om niet zelf het één en ander op te zetten, maar te kijken naar bewezen franchise formules. Jouw kansen om als ondernemer in deze tijden van crisis te kunnen blijven bestaan zullen alleen maar toenemen en in deze tijd is het zeker niet onverstandig om voor een dergelijke zekerheid te kiezen. Er zijn bovendien vele bewezen formules wat franchise betreft.

Veel bedrijven bestaan niet meer na 5 jaar

Uit cijfers blijkt dat na ongeveer 5 jaar een groot deel van de bedrijven niet eens meer bestaat. Veel mensen overschatten hun kansen en potentie. Ook gaan veel bedrijven door wanbeleid ten onder. Veel mensen weten eigenlijk niet waar ze aan beginnen en doen vaak maar wat. Ze horen dat een vriend of vriendin bijvoorbeeld wel hun dienst wil afnemen en dat er vast wel andere mensen zijn die hun dienst willen afnemen. Onverstandig, want veel mensen hadden vele honderden tot duizenden euro’s kunnen besparen door niet te beginnen met hun bedrijf of in ieder geval goed na te denken alvorens ze met hun bedrijf begonnen.

Een franchisegever kan jou als franchisenemer helpen bij het opstarten van je bedrijf. Een franchisegever heeft meestal jarenlange ervaring en kent alle ins en outs van de branche waar jij je in begeeft als ondernemer. Bedrijven die voor een bewezen franchise formule kiezen blijven ook langer bestaan en de meeste franchisenemers bestaan nog gewoon na 5 jaar ondernemen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk. Bookmark de permalink.