Op zoek naar een koerier

Ben jij woonachtig in de omgeving van Nijmegen en ben jij op zoek naar een koerier die veilig jouw pakket van A naar B kan brengen? Dan zit je bij de koerier Nijmegen, genaamd J&M Koeriersdiensten aan het juiste adres! Deze specialist maakt het mogelijk om jouw pakket of pallet op een veilige wijze van A naar B te brengen en zorgt er bovendien dat dit altijd tijdig gebeurd. De chauffeurs van J&M Koeriersdiensten hebben een zeer ruime ervaring en daarnaast ook nog eens veel kennis van het vak!

Voordelen van J&M Koeriersdiensten

De specialist J&M Koeriersdiensten kent een aantal enorme voordelen in vergelijking met hun concurrentie. Zo verstuur jij een pakket bij J&M Koeriersdiensten altijd tegen enorm scherpe tarieven. Zo betaal jij voor een groot poststuk of pallet maar €0,38 cent per kilometer en betaal je voor een kleine poststuk maar €0,35 cent per kilometer. Daarnaast is het mogelijk om bij J&M Koeriersdiensten jouw pakket op een vast tijdstip te laten bezorgen en heb jij bovendien altijd persoonlijk contact met de chauffeur.

Offerte aanvragen

Surf naar de website van J&M Koeriersdiensten en vraag direct een offerte aan. Zoek niet verder naar een koerierdienst, want wij hebben voor jou een koerier gezocht!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.