Nu vliegengordijnen bestellen?

Als het zomer is willen wij nog wel eens de achterdeur of terrasdeur op en houden. Dit omdat er dan lekkere frisse lucht door huis komt en omdat u toch de hele dag buiten zit en zo makkelijk naar binnen en buiten kan lopen. De deur open betekent niet alleen dat u makkelijk snel even naar binnen kunt lopen, maar dat insecten dit ook kunnen. Gelukkig kunt u vliegengordijnen bestellen zodat u de insecten tegen kunt houden.

Waar?

Een vliegengordijn bestelt u bij Deco Creations. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment van standaardmodellen. Denk aan vliegengordijnen met bloemen, dieren, een boeddha of één van de vele andere printen of foto’s. U kunt deze kant en klaar bestellen of voor minder kosten zelf in elkaar zetten. Dit is erg makkelijk. Naast de standaardmodellen kunt u een vliegengordijn op maat laten maken. Voor deze geldt ook dat u hem kant en klaar kunt ontvangen of zelf in elkaar zet. Alle gordijnen zijn van zeer goede kwaliteit en een lage prijs.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een vliegengordijn op maat van Deco Creations? Dan klikt u hier. Op de website vindt u alle informatie, het assortiment en natuurlijk contactgegevens zodat u vragen kunt stellen, opmerkingen kunt achterlaten of een bestelling kunt doorgeven.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.