Nieuwe collectie zilveren sieraden uit India

Wereldse Juwelen is een sieraden webshop met handgemaakte zilveren sieraden uit verschillende werelddelen. Deze webshop heeft de collectie uitgebreid met een geheel nieuwe collectie zilveren sieraden met schitterende edelstenen uit India. Deze unieke collectie, heeft net zo’n prachtig kleurenpalet als India zelf.

De collectie bestaat uit onder andere uit zilveren hangers met edelstenen als saffier, robijn of turkoois vaak gecombineerd met andere kleurrijke edelstenen als amethist, rozenkwarts of citrien. Veel edelstenen zijn facet geslepen zodat de juweeltjes nog meer schitteren.

Uiteraard kunnen er in deze collectie geen zilveren armbanden ontbreken. Ook deze sieraden zijn met de handgemaakt door zeer getalenteerde edelsmeden die alleen met zeer hoogwaardige materialen werken. De zilveren armbanden zijn allemaal gezet met edelstenen zoals de carneool met zijn mooie warme kleuren of larimar één van de zeldzaamste edelstenen ter wereld. Ook zijn er armbanden waarbij er zeven verschillende edelstenen worden gecombineerd, wat zorgt voor een uniek en kleurrijk sieraad.

Ook de oren kunnen in deze sieraden webshop met de sieraden uit India prachtig worden versierd. De zilveren oorbellen zijn allemaal gezet met één of meerdere edelstenen waardoor er voor oorbellen in allerlei verschillende kleuren kan worden gekozen. Wat dacht u van bijvoorbeeld de prachtige diepe groene kleur van smaragd!

De collectie zilveren sieraden uit India zou natuurlijk niet compleet zijn zonder bijzondere zilveren ringen met fonkelende edelstenen. Er zijn zilveren ringen met zeer decoratieve zettingen zodat ze bijna koninklijk aandoen maar ook rustige en gladde zettingen waardoor de nadruk meer op de edelsteen komt te liggen.

Naast het feit dat Wereldse Juwelen een sieraden webshop is met unieke handgemaakte sieraden, heeft deze webshop nog meer voordelen. Alle bestellingen worden als cadeau verpakt en binnen Nederland gratis verzonden!

Bekijk de sieraden webshop op www.wereldsejuwelen.nl

 

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding. Bookmark de permalink.