Nederlanders kiezen steeds vaker voor een 4 seasons loungeset

De tuin wordt steeds vaker gezien als het verlengstuk van het huis, een 4 seasons loungeset draagt hier aan bij door ook het comfort naar buiten te brengen. In Nederland zijn er wisselende weersomstandigheden waardoor tuinsets sneller zullen beschadigen. Door een keuze te maken voor een loungeset dat weinig onderhoud nodig heeft en bestand is tegen vrieskou, vocht en zon gaat het buitenmeubilair langer mee.

Een 4 seasons loungeset biedt de mogelijkheid tot een extra kamer
Mensen zitten graag buiten. Maar om een lange tijd buiten te zitten was vaak niet mogelijk. De tuinsets waren niet comfortabel genoeg om meer dan een paar uur te gebruiken. Bij een 4 seasons loungeset is dit anders. De meubels zijn ontworpen om hetzelfde comfort te bieden als de meubels binnenshuis. Zo kan men lange tijd genieten van de buitenlucht en de dingen doen die voorheen alleen binnen mogelijk waren zoals het kijken van een film of het lezen van een goed boek. Buiten eten wordt ook naar een ander niveau getild door gebruik te maken van een 4 seasons loungeset. De hoge tafel maakt het mogelijk om te eten en de comfortabele tuinmeubelen bieden een goede plek om na het eten nog even uit te rusten. Doordat 4 seasons loungesets tegenwoordig in uiteenlopende designs aangeboden worden vindt men altijd een model dat bij het interieur past. Op deze manier wordt een extra kamer toegevoegd aan het huis.

Uiteenlopende weersomstandigheden
Naast comfort en een stijlvolle aanvulling op het interieur, biedt het hebben van een 4 seasons loungeset nog een groot voordeel. Veel Nederlanders willen dat een loungeset lang meegaat en dat het buiten kan blijven staan. Door te kiezen voor een 4 seasons loungeset is dit mogelijk. Er hoeft maar twee keer per jaar onderhoud gepleegd te worden en men hoeft de set niet te verplaatsen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , . Bookmark de permalink.