Naambadge met magneet graag geziene gast in de zorg

Het lijkt triviaal, maar zoiets als een naambadge kan een enorm verschil maken in de zorg. Er zijn nu naambadges met magneet en zonder scherpe hoeken beschikbaar. Deze naambadges zijn zeer geschikt voor toepassing in de zorg. Met een naambadge wordt de herkenbaarheid bevorderd en zo wordt de zorg persoonlijker. Dit draagt bij aan een betere zorgverlening.

Zorgpersoneel goed herkenbaar door naambadge
In de zorgsector werkt veel personeel. Een gemiddelde zorgbehoeftige krijgt veel gezichten op een dag te zien, welke niet allemaal onthouden worden, men is bezig met de reden voor zorg. In het ziekenhuis is een naambadge al vele jaren gebruikelijk. Om het gebruiksgemak te bevorderen zijn er nu naambadges met magneet te koop. Deze zijn eenvoudig op te klikken waardoor het personeel ze niet snel kwijt zal raken.

Niet alleen in de zorg
Een naambadge met magneet is handig en wordt tegenwoordig ook veelvuldig ingezet in andere organisaties. Winkels, banken, restaurants, hotels en soortgelijke organisaties zijn gebaat bij persoonlijk contact. Een naambadge vergroot het persoonlijk contact en de sfeer en daardoor voelen klanten zich eerder thuis. Naambadges met magneet blijken gemakkelijk in het gebruik en bovendien duurzamer dan andere naambadges. Om die reden worden deze naambadges nu ook veelvuldig gebruikt in verschillende takken van industrie.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.