Mooie tegels voor op het terras

Voor mijn nieuwe huis mocht ik van alles verbouwen. We hadden een mooi budget om de badkamer, keuken en tuin opnieuw in te richten en ik mocht daar dan ook helemaal mijn eigen smaak op loslaten. Ik koos voor de keuken een prachtige houten keuken en voor de tuin koos ik natuursteen terrastegels.

Natuursteen voor een prachtig resultaat

Ik vind natuursteen echt prachtig, het is zoals de naam al zegt natuurlijk en niet nep, ik houd wel van grove robuuste stukken in mijn huis en tuin en vond het dan ook prachtig om natuursteen terrastegels te nemen. Ik koos wat mooie tegels uit bij natuursteen Meterik, deze hebben een online webwinkel waar je de stenen kunt zien op duidelijke foto’s. Ik wist direct dat ik voor de Leisteen multicolor zou gaan. Ik vond dit bij uitstek de mooiste steen die er tussen zat, hoewel de andere stenen ook zeker heel erg mooi zijn. 

Naast de tuin en de keuken mocht ik ook de badkamer een flinke opknapbeurt geven, hiervoor wilde ik ook wel wat natuurlijke elementen gebruiken. Ik houd heel erg van het natuurlijke effect en koos dan ook voor natuursteen sanitair. Ook dit is te koop bi Meterik, prachtige wastafels van natuursteen, ik was direct verkocht. De wastafel staat nu prachtig te pronken in onze gloednieuwe badkamer en ik geniet er iedere dag met volle teugen van. 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.