Montagekosten ook in 2015 nog tegen 6% BTW

Kozijnen, serres en zonneweringen kunnen in en om elk huis gevonden worden. Ze vormen een essentieel onderdeel van zorgeloos wonen, en daar is de Belastingdienst het mee eens. Al in maart 2014 werd besloten over te gaan op een BTW percentage van zes procent op bijvoorbeeld de montage van kunststof kozijnen en een serre. Het was lange tijd nog onduidelijk of dit ook voor 2015 zou blijven gelden, nu de economie weer wat aantrekt. Wij mogen ons gelukkig prijzen, want ook in 2015 blijft deze maatregel van kracht.

Mogelijkheden
Serrebouw is een aangelegenheid die vaak niet voor iedereen is weggelegd. Dat kan komen doordat er te weinig ruimte voor is, maar ook doordat er te weinig geld voor is. Voor huishoudens waar dat laatste argument geldt, is deze maatregel uitstekend. Zij kunnen er ook in 2015 nog voor kiezen om voor minder een serre te laten bouwen. Ook op bijvoorbeeld het vervangen van kozijnen, is het lage BTW percentage van toepassing.

Comatherm
Ons streven is om u zoveel mogelijk kwaliteit te bieden voor zo weinig mogelijk geld! Deze kwaliteit wordt gerealiseerd met hoogstaande producten welke wij aanvullen met een eigen team van vakkundige monteurs. Nadat u bij ons heeft gekocht blijft u voor ons belangrijk en dat brengen wij tot uiting door middel van een solide garantie op onze producten en een 24-uurs service bij spoedgevallen.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.