Milieuvriendelijk schoonmaken

Afval containers moeten nou eenmaal 1 maal per maand schoongemaakt worden en bedrijven kiezen er meestal voor, om dit uit te besteden. Veel bedrijven dat de containers reinigen maken gebruik van chloor, wat de containers goed reinigt, maar het is niet bepaald goed voor het milieu.

Milieuvriendelijke alternatieven

Wij willen dan ook bedrijven graag op attenderen, dat er ook milieuvriendelijke alternatieven zijn. We willen de wereld natuurlijk zo gezond mogelijk, doorgeven aan de volgende generatie. Afval containers reinigen op een milieuvriendelijk is niet duurder en het bespaart het milieu flink. De milieuvriendelijk afval container schoonmaak bedrijven, maken geen gebruik van gloor en gebruiken enkel milieuvriendelijk producten. Door gebruik te maken van deze bedrijven, zul je niet meer geld kwijt zijn en zul je ook iets goeds voor de wereld doen.

Ook voor huishoudens

De milieuvriendelijk schoonmaakdiensten, voor afval containers is niet alleen voor bedrijven, maar ook voor huishoudens. Vooral in de kleine steden en dorpen hebben veel huishoudens nog afval en gft containers. Deze containers kun je dan elke maand milieuvriendelijk laten schoonmaken, tegen hele lage tarieven.

Container Cleaning Nederland is een bedrijf dat heel bewust en milieuvriendelijk containers schoonmaakt, met enkel groene producten. Meer informatie over deze bedrijf vind je op http://drimble.nl/bedrijf/alkmaar/27232166/container-cleaning-nederlan%20d-bv.html.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij. Bookmark de permalink.