Mijn man klust veel bij

Mijn man klust in het weekend vaak bij onze vrienden en kennissen. Mijn man werkt doordeweeks gewoon voor een bedrijf, maar omdat mijn man enorm handig is heeft mijn man in het weekend bijna altijd afspraken staan om bij andere mensen klusjes te doen. Mijn man heeft dan ook een enorm scala aan gereedschappen in allerlei soorten en maten. Zo heeft hij laatst een proppenboor gekocht die hij nodig heeft voor een klus die hij binnenkort bij onze buren heeft.

Veel vraag

Mijn man heeft ooit onze tuin helemaal in elkaar geknutseld, en mensen die het zagen schrokken zich helemaal kapot. Alles was heel erg precies gedaan, en bovendien leek het erop alsof alles was aangelegd door een hovenier en timmerman. Toch had mijn man het gewoon allemaal zelf gedaan, en sindsdien kwamen er opeens steeds meer vragen uit onze kennissenkring of mijn man ook bij hun in de tuin kon gaan werken om te klussen. Hedendaags zit mijn man te denken om een timmerbedrijf voor zichzelf te vinden, maar zover is het nog niet.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over de webshop waar mijn man zijn gereedschappen koopt, zoals de betonboor? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande blog!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Maatschappij. Bookmark de permalink.