Mijn favoriete interieur merk

Ik vind het zelf heel belangrijk dat mijn woning er gezellig uit ziet. Ik ben veel bezig met mijn interieur en zeker met het hip maken ervan. Veel mensen weten misschien niet dat er in interieur ook mode en trends zijn maar ik wil ze zeker wel volgen. 

Ik ben zelf heel erg fan van HK living, dit merk is super hip en past helemaal in mijn smaak. Ik vind dat ze voor redelijke prijzen (ik wil er graag wat aan uitgeven) mooie spullen verkopen. Het hoeft van mij allemaal niet duur te zijn maar het is als een hobby voor me dus er mag wel een beetje budget in zitten.

Alles makkelijk combineren

Ik vind het heel belangrijk dat het er allemaal goed uit ziet en bij elkaar past. Ik koop daarom altijd HK living lampen, zodat het altijd bij de rest van mijn interieur past. Ook binnen dit merk hebben ze meerdere stijlen die makkelijk te combineren zijn. Ik heb verschillende kamers op een andere manier ingericht en kan bij dit merk terecht voor alle stijlen.

Ook de kamers van mijn zoon en dochter richt ik met deze spulletjes in zodat zij ook een hippe kamer hebben die bij de rest van het huis passen. Ik vind HK living een geweldig merk. Zeker de HK living lampen vind ik helemaal te gek.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Mode en Kleding. Bookmark de permalink.