Mercedes Sloperij – Vergelijking tussen auto en mens

Goede Mercedes onderdelen verkrijgbaar bij Mercedes Sloperij

Een vergelijking tussen een auto en een mens is eigenlijk een rare combinatie als je er over nadenkt. Maar toch zit er wel een kern van waarheid in de vergelijking, want als een Mercedes niet meer functioneert kunnen er toch nog veel Mercedes onderdelen van de auto opnieuw gebruikt worden. En dat is bij mensen ook het geval als iemand tenminste donor is. De onderdelen van auto’s kunnen dus opnieuw gebruikt worden ondanks het feit dat de auto zelf niet meer in staat is om de weg op te gaan. En dan kom je bij het werk wat bij het her gebruiken van Mercedes auto onderdelen komt kijken.

Hergebruik Mercedes Onderdelen is Maatschappelijk Verantwoord

De auto’s gaan als ze niet meer goed functioneren naar het Mercedes kerkhof van de auto’s. Dit is een bedrijf dat zich bezig houdt met het slopen van auto’s en dat is de Mercedes sloperij. De mensen daar zijn niet puur bezig met het slopen van de auto maar meer met de auto demonteren. Zij halen alle onderdelen uit de auto en de onderdelen die nog werken worden opnieuw te koop aangeboden bij bedrijven of een winkel van de Mercedes Sloperij zelf. En in veel gevallen kan er maar liefst 90% van de auto opnieuw gebruikt worden.

Sloopauto verkopen aan Mercedes Sloperij

En als je jouw auto afgeeft aan een Mercedes autosloperij dan verdien je hier nog wat geld aan ook. Het schroot van de auto is namelijk al vaak enkele tientallen euro’s waard, en de onderdelen die nog in de auto zitten kunnen ook nog flink wat geld opleveren. Alle reden dus om jouw niet (goed) functionerende Mercedes aan de sloop aan te bieden.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.