Liefde in Spanje

Afgelopen jaar ben ik samen met wat vrienden op vakantie gegaan naar Spanje. Het was werkelijk waar een top tijd, aangezien ik daar het meisje van mijn dromen heb ontmoet. Helaas spraken we niet elkaars taal, dus het communiceren ging dan ook zeer lastig. Toch sloeg de vonk over, en hebben wij tegenwoordig nog contact via de mail en via brieven. Vertaalbureau Den Haag helpt mij hierbij, want zij vertalen mijn Nederlands geschreven stukken naar het Spaans.

Geweldige vakantie in Spanje

De vakantie was er één om nooit te vergeten, maar ik heb wel gemerkt dat het gewoon heel handig is om een aantal talen te beheersen. Als ik namelijk gewoon de Spaanse taal beheerste, dan kon ik gewoon met haar communiceren. Doordat ik dit dus niet kon, was het meer een soort van gebarentaal op de manier dat wij met elkaar communiceerde. Toch ben ik blij dat er een taal op deze wereld is dat iedereen herkend. Deze taal noem ik zelf ‘de liefde’ tussen 2 of meerdere personen.

Meer informatie over vertaalbureau

Heb jij ook een liefde in het buitenland en heb jij ook veel moeite met de communicatie? Begrijp jij niet van de mailtjes die zij of hij naar jou stuurt? Neem contact op met vertaalbureau Den Haag.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.