Laten schuren van parket door Coutinho

Als u slijtage in uw parket begint op te merken is het tijd om hier iets aan te doen. U hoeft niet een nieuwe vloer aan te schaffen. Onderhouden is genoeg om jaren lang een mooie vloer in huis te hebben. Dit onderhouden is het laten schuren van parket. Slijtage wordt hiermee verholpen en uw parket ziet er weer fantastisch uit. Tegenwoordig wordt er op zo’n manier geschuurd dat er geen stof overblijft in uw huis. Hierdoor heeft u alleen maar voordelen van het schuren.

Waar laten schuren?

Coutinho is gespecialiseerd in het opknappen van uw parket of houten vloer. In tegenstelling tot vroeger zal uw huis niet meer onder een laag van stof liggen na het schuren. Dit komt door 2 redenen. Ten eerste is het de technologie. Door de technologie is er een apparaat ontwikkeld die stof direct opzuigt onder het schuren. De tweede reden is de wet. In de wet is vastgelegd dat er geen stof meer achtergelaten mag worden vanwege gezondheidsredenen. Coutinho houdt zich hier aan. Zij werken professioneel zodat u verzekerd bent van een mooi eindresultaat wat op een professionele manier is gerealiseerd. Dit komt door de 23 jarige ervaring van het bedrijf.

Contact opnemen

Ga naar de website om contact op te nemen met Coutinho. U vindt zeer duidelijk een knop op de website waar onder andere een telefoonnummer te vinden is.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.