Koop nu je kerstpakket

Het is nog lang geen Kerstmis, maar misschien heb je er al flink over nagedacht: het kerstpakket voor dit jaar. Wil je je personeel, je collega’s of je relaties eens flink bedanken voor de samenwerking, voor de leuke tijd samen of om wat voor reden dan ook een blijk van waardering geven? Dan ben je met een kerstpakket op de juiste weg.

Verschillende soorten kerstpakketten

Natuurlijk kent iedereen de traditionele kerstpakketten: kerstpakketten met voedsel waarmee je de tafel eens rijkelijk aanvult. Vaak producten die je zelf niet zo snel zou kopen – of juist wel, afhankelijk van welk pakket je werkgever kiest – waardoor jij en je familie blij verrast worden met kerst. Maar tegenwoordig zijn er nog meer mogelijkheden. Naast de traditionele kerstpakketten zijn er ook drankpakketten. Een leuke fles wijn met een presentje doet het vaak ook goed, vooral bij jongeren. Maar heb je zelf goede ideeën?  Zelf een kerstpakket samenstellen is ontzettend leuk om te doen. En daarvoor ben je bij Baartman Kerstpakketten aan het goede adres.

Bestel zo vroeg als je kunt

Weet je al wat je wilt? Bestel je kerstpakketten dan zo vroeg als je kunt. Het voordeel van vroeg bestellen is dat je namelijk de keuze hebt uit de meeste producten, niets is uitverkocht en bij sommige aanbieders profiteer je ook van een ‘vroegboekkorting’, maar dan net iets anders als bij een vakantie 😉

Verras je omgeving!

Dus ben je nu in de weer met kerstpakketten? Ga aan de slag en zorg dat je dat vast voor dit jaar hebt geregeld. Hoef je je daar niet meer druk over te maken.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk. Bookmark de permalink.